MATRIX 2

Den Første Rigtige Løsning til Betydeligt at Mindske Din Udsættelse af Stråler Fra Mobiltelefoner!

For yderligere informationer om Matrix2, besøg www.lifewave.com/891451 og anvend  koden: 891451 for at købe.
Ønsker du at modtage et specielt pris på Matrix 2 så kontakt Gert Fleron på mail: tryusaps@gmail.com hvor du inforformere om antal samt hvilke mobil telefon det skal være til

Som en fremadrettet virksomhed inden for sundhedsteknologi er LifeWave nu helt fremme i front med løsningen af dette essentielle problem ved at have udviklet en opfindelse, der er er den første af sin art. Det er nu muligt at kunne slappe helt af i visheden om, at du gør alt, hvad du kan for at bidrage til at nedsætte din og din families eksponering for strålingen fra mobiltelefoner. Matrix 2 er navnebeskyttet af LifeWave, og laboratorie test har vist en betydelig reducering af stråleudsættelse fra mobiltelefoner.

Matrix 2-teknologien er radikalt anderledes end alle andre produkter til beskyttelse mod stråling på markedet i dag, fordi et uafhængigt laboratoriums undersøgelser har vist, at produktet er effektivt. LifeWave har i sine egne laboratorier undersøgt mange andre produkter til beskyttelse mod stråling og har fundet, at disse produkter ikke fungerer efter hensigten.

 

Hvor sikker er din mobiltelefon egentlig?
Den mobiltelefon, du bruger hver dag, udsender præcis den samme type stråling som en mikrobølgeovn. Den samme stråling, som tilbereder din mad, er vedvarende rettet mod et af kroppens allermest følsomme områder: Din hjerne.

Den fare, som mobiltelefoner udgør, er i dag genstand for ophedet debat. Hvor visse myndigheder har fastholdt, at mikrobølgeenergien fra mobiltelefoner er ufarlig, så antyder rapporter fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og visse uafhængige forskere over hele verden, at mobiltelefoner ikke er så sikre, som vi engang troede. Er det i sidste ende risikoen værd?

Har du en mobil telefon så bør du se denne video. (Mindsker med det samme din udsættelse for stråler fra mobiltelefoner)
Kontakt Gert Fleron for priser samt tilbud på tryusaps@gmail.com

Matrix 2:
- Mindsker med det samme din udsættelse for stråler fra mobiltelefoner
- Så tynd, at det passer til praktisk talt alle mobiltelefonetuier
- Patentanmeldt teknologi, som LifeWave er eneforhandler af
- Modeller til alle populære smartphones
- Engangskøb til en overkommelig pris
- Nemt at bruge

30 Dages 100% Fuld Returret.

 

Matrix-produktet


Demonstration af Matrix


Stråling i hjernen

Se, hvor langt strålerne fra mobiltelefonen trænger ind i din hjerne (øverste billede).

Det er endnu værre for dine børn. Strålingen trænger tre gange så langt ind i deres hjerner (øverste billede).

Gandhi, G.P., Lazzi G., Furse C.M. (1996). Electromagnetic Absorption in the Human Head and Neck for Mobile Telephones at 835 and 1900 MHz. IEEE Transactions on Microwave Theory and Techniques, 44(10), 1884-1897.

Flere metoder til at reducere eksponeringen
Som anbefalet af Federal Trade Commission (FTC) kan du også gøre følgende for yderligere at nedsætte din eksponering for strålingen fra mobiltelefoner:
- Brug en håndfri enhed eller en telefon med en højttaler til at øge afstanden mellem telefonen og dit hoved endnu mere.
- Overvej at skrive sms'er og begrænse antallet af mobiltelefonsamtaler.
- Vent på et godt signal. Telefonen afgiver mere stråling, når den sender, end når den modtager.

1