Y-Age Aeon™

For yderligere informationer om produkterne, besøg www.lifewave.com/891451 og anvend  koden: 891451 for at købe.

Ønsker du at spare ca. 30 %  på de forskellige former for plastre eller andre LifeWave produkter så kontakt Gert Fleron på mail: tryusaps@gmail.com

Klik her for flere informationer samt se hvordan du placere plastrene korrekt.
http://altisundhed.dk/index.php/detox-plastre/plastre/lifewave-plastre/energy-enhancertm.html
 
PS. BEMÆRK DER 30 DAGES 100% RETURRET OG MULIGHED FOR AT TESTE PRODUKTERNE GRATIS.
 

Y-Age Aeon™
   - Klinisk bevis for, at det reducerer stress i kroppen
   - Klinisk bevis for, at det begrænser inflammation
   - Praktisk og nemt at bruge
   - Ingen kemikalier kommer ind i kroppen
   - Bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker*

*Når det bruges sammen med Y-Age Glutathione og Y-Age Carnosin på regelmæssig basis.

LifeWaves patenterede, ikke-transdermale plasterteknologi er blevet undersøgt i over 70 undersøgelser og kliniske forsøg, og det er der en god grund til: Produkterne giver dramatiske og ofte omgående resultater.Anvendes af sundhedspersonale, berømtheder, OL-deltagere, professionelle sportsfolk og mennesker fra alle samfundsgrupper i mere end 100 lande, som alle vil have "fordelen", LifeWave har det, du skal bruge til at være på toppen.
   
    - Sprudlende energi hele dagen uden stimulerende midler
    - Smertelindring på få minutter
    - Naturlig forbedring af søvnens kvalitet og længde
    - Afgiftning
    - Antiældning
    - Appetitkontrol
    - Reduktion af stress

Hvordan virker plastrene?
LifeWave-plastrene er en avanceret form for lysterapi. Plastrene indeholder organiske krystaller, som pga. varmen fra kroppen afgiver lidt lys, der kan ses i det infrarøde og synlige bånd. FTIR (Fourier Transform Infrared) underbygger dette fænomen. Når plastrene sættes på kroppen ligesom et almindeligt plaster, stimulerer de nerver og punkter på huden, så de producerer sundhedsfremmende effekter, der ikke kan opnås med nogen andre produkter på markedet i dag.
Hvordan kan plastrene forbedre personens helbred?

Vi har alle vænnet os til at tro på, at vi skal fylde noget i kroppen (f.eks. vitaminer) for at få det bedre. Selv om korrekt ernæring, vand og motion er kerneelementer for en sund livsstil, kræver vores krop også et konstant flow af energi. Hjernen og nervesystemet sender f.eks. elektriske signaler til musklerne om at udnytte oplagret kemisk energi til at trække sig sammen.

Det har været kendt i tusindvis af år, at særlige lysfrekvenser kan forårsage specifikke ændringer i menneskekroppen. Når du går ud i solen, får lysfrekvenserne din krop til at producere D-vitamin. En anden lysfrekvens (UV) får kroppen til at producere melanin, som er et kemiske stof, der gør huden solbrændt.

LifeWaves plastrene udnytter denne viden til at stimulere kroppen for at øge energiniveauet, lindre smerter, afgifte kroppen, modvirke ældning, kontrollere appetitten, reducere stress og give en bedre søvnkvalitet.

Videnskab

LifeWave Patents
LifeWave has received numerous patents over the years, which is a symbol of our commitment to product innovation. Most recently, we were issued two consecutive patents for our phototherapy patch technology in 2013 and in 2014. Two years later, we received another landmark patent for our award-winning Theta One and Theta Activate nutrition formulas.

Anbefalinger
Læs flere anbefalinger her

 

Generelle spørgsmål

Hvordan virker plastrene, hvis der ikke trænger noget ind i kroppen?
LifeWave-plastrene er en avanceret form for lysterapi. Plastrene indeholder organiske krystaller, som pga. varmen fra kroppen afgiver lidt lys, der kan ses i det infrarøde og synlige bånd. Når plastrene sættes på kroppen, stimulerer de nerver og punkter på huden, så de producerer sundhedsfremmende effekter, der ikke kan opnås med nogen andre produkter på markedet i dag. FTIR (Fourier Transform Infrared) underbygger dette fænomen.

Er plastrene sikre at bruge?
Plastrene er ikke-transdermale, hvilket betyder, at der ikke trænger noget ind i kroppen gennem huden. Herudover benytter LifeWave et klæbestof til plastrene, som er hypoallergent (fremkalder ikke allergi). Hvis du har en sygdom, bør du dog konsultere din læge, før du bruger LifeWave-produkter.

Er plastrene blevet uafhængigt testet?
LifeWave har gennemført mere end 70 kliniske undersøgelser, der beviser, at plasterprodukterne øger sundhed og velvære. Gå til LifeWaves videnskabsside for en komplet liste over offentligt tilgængelige kliniske forskningsundersøgelser.

Hvor længe kan jeg have plastrene siddende på kroppen?
Plastrene kan blive siddende i op til tolv timer. Kassér plastret efter brug, og tag et nyt plaster på efter behov.

Hvor skal plastrene sidde for at opnå det bedst mulige resultat?
De enkelte produkter har sin egen liste over anbefalede placeringer sammen med en detaljeret brugsanvisning. Se den relevante brugsanvisning for den anbefalede placering for de enkelte produkter.

Kan plastrene kombineres?
Ja, de forskellige plaster kan kombineres på følgende måder:
- Silent Nights: Vi vil generelt anbefale, at man benytter Silent Nights alene om natten. Men folk som lider af svære smerter, kan bruge dem kombineret med IceWave. Hvis du opdager at IceWave plastrene gør det svært for dig at sove, så skal du blot gå tilbage til at benytte Silent Nights alene.

- Energy Enhancer: Det anbefales at man benytter et sæt af Energy Enhancer, men det er også ok at benytte to sæt sammen. Energy Enhancer plastrene kan også benyttes sammen med Y-Age Aeon og Y-Age Glutathione eller sammen med Y-Age Aeon og Y-Age Carnosine. Det er også acceptabelt at benytte Energy Enhancer plastrene sammen med Y-Age Glutathione og Y-Age Carnosine.

- Y-Age patches: Det er ok at benytte to af Y-Age produkterne sammen. Men vi anbefaler dog, at man ikke benytter alle tre Y-Age produkter på samme tid.

- SP6 Complete: SP6 Complete kan benyttes alene, eller kombineret med Y-Age produkterne på samme som beskrevet ovenfor for Energy Enhancer plastrene.

- IceWave: IceWave kan benyttes alene, sammen med Silen Nights eller kombineret med Y-Age plastrene, på samme måde som beskrevet ved Energy Enhancer plastrene ovenfor.

Kan alle bruge LifeWave-plastre?
Hvis du har alvorlige helbredsproblemer, opfordres du til at konsultere en læge, før du bruger plastrene. Gravide og/eller ammende kvinder bør heller ikke bruge plastrene.

Hvad indeholder plastrene?
Plastrene indeholder en patentbeskyttet blanding af aminosyrer, vand, stabiliserende oxygen og naturlige organiske stoffer. Ingen af materialerne i plastrene kommer ind kroppen.

Y-Age Aeon

Hvad er fordelene ved Y-Age Aeon?
Aeon er klinisk testet og giver reduktion af både stress og inflammation - to af de vigtigste årsager til ældning.

Hvordan føles det at have Y-Age Aeon-plastre på?
Selvom du måske ikke mærker noget i starten, har mange mennesker fortalt om øget energi og en generel følelse af velvære.

Hvor hurtigt kan jeg forvente resultater med Y-Age Aeon?
Selvom de individuelle resultater kan svinge, mærker mange mennesker en omgående forbedring af energiniveauet inden for få dage efter, de er begyndt at bruge plastrene. Vi anbefaler 90 dages brug af Y-Age-plastre for tydeligere antiældningsfordele.

Kan jeg bruge Aeon til smertelindring?
Aeon kan kombineres med et sæt IceWave-plastre for at give smertelindring. Vi anbefaler, at man sætter et Aeon-plaster i nakken, og et sæt IceWave-plastre der, hvor det gør ondt.

Kan Aeon-plastre give mig pænere hud?
Ja! Når de kombineres med både Y-Age Glutathione og Y-Age Carnosine, kan du forvente at se en forbedring af hudens farve, struktur og dybden af rynkerne omkring øjnene og munden på så lidt som kun 2 uger.

1