Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wellness-armbåndet - grøn

SKU: wellnes_armbaandet_groen

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

SÆRPRIS - SÅ LÆNGE LAGER HAVES
Wellness-armbåndet

- viser skridt, kalorier og distance samt overvåger din søvn.

Pris: 825,00 DKK

Special Price 499,00 DKK

off 40%

Detaljer

Viser skridt, kalorier og distance samt overvåger din søvn.

Wellness-armbåndet hvor hvert et skridt tæller

 • Lærer dit aktivitetsniveau at kende og giver dig et personligt tilpasset dagligt mål
 • Viser skridt, kalorier og distance samt overvåger din søvn
 • Kan parres med en pulsmåler¹ til træningsaktiviteter
 • Mere end 1 års batterilevetid; vandtæt²
 • Gem, planlæg og del dine fremskridt på Garmin Connect™

 

Følg dine forbedringer

Et kig på det overskuelige display, og du ved, hvor mange skridt du har taget, hvor langt du har bevæget dig, hvor mange kalorier du har forbrændt og hvad klokken er.

 

 

 

Personligt tilpassede daglige mål

vívofit lærer dit aktuelle aktivitetsniveau at kende og angiver derefter et opnåeligt dagligt mål. Når du når dine milepæle, vil vívofit justere dine mål for den næste dag og gradvist hjælpe dig til en sundere livsstil. På Garmin Connect™, vores gratis onlinefællesskab for træning, kan du opnå virtuelle mærker og få vist dine fremskridt.

 

 

 

Viser klokkeslæt og "tid til at bevæge sig"

Forskning viser, at længere perioder med inaktivitet som f.eks. at sidde ved et skrivebord, reducerer kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer. Du kan imødegå dette ved med jævne mellemrum at tage korte gåture hele dagen igennem. Og hvis du glemmer tiden og ikke får bevæget dig, registrerer vívofit det. En rød bjælke vises på displayet efter 1 times inaktivitet og bliver større, hvis du bliver siddende for længe. Du skal blot gå i et par minutter for at nulstille aktivitetsindikatoren.

 

 

 

Hold dig i gang

Når du er parat til at tage de næste skridt mod et bedre helbred, har vívofit flere funktioner, som kan holde dig motiveret. Brug en pulsmåler¹ sammen med vívofit til at registrere dine pulsdata og få mere nøjagtige oplysninger om kalorieforbrænding for enhver træningsaktivitet som f.eks. en løbetur eller en session i træningscenteret. På Garmin Connect kan du også tilmelde dig til online-udfordringer med andre vívofit-brugere eller starte din egen konkurrence med dine venner for at konkurrere om virtuelle mærker og retten til at prale.

 

Altid tændt

vívofit følger dine fremskridt hele døgnet alle ugens dage og kan forblive tændt i mere end et år uden en batteriopladning. Angiv dvaletilstand, når du går i seng, så overvåger vívofit din hvile. På Garmin Connect kan du se det samlede antal timers søvn samt perioder med bevægelse og fredfyldt søvn. vívofit-armbåndet er vandtæt², så du kan gå i brusebad eller blive gennemblødt af regn uden problemer.

 

 

 

Få forbindelse

Med et tryk på en knap kan du trådløst synkronisere vívofit med Garmin Connect for at få et komplet billede af dine fremskridt, tilmelde dig online-udfordringer og opnå virtuelle mærker, som giver ekstra motivation. Du kan få adgang til vores gratis online-fællesskab fra din computer eller på en kompatibel mobil enhed³ med app'en Garmin Connect™ Mobile.

 

¹Inkluderet på nogle modeller, sælges separat på andre.

²Vandtæt til 50 meter.

³Omfatter Bluetooth® Smart-parate telefoner. Kontakt din leverandør for at kontrollere, om din telefon er kompatibel. Navnet Bluetooth® og de tilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc.

 

 

Specifikationer

 

I kassen

vívofit (kun enhed)

 • vívofit med stor og lille rem
 • USB ANT™-stick
 • Quick guide

vívofit HRM

 • vívofit med stor og lille rem
 • Pulsmåler
 • USB ANT™-stick
 • Quick guide

 

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO