Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Reflekterer 95% af den spildte varmeenergi

SKU: Reflekterer 95% af den spildte varmeenergi

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Reflekterer 95% af den spildte varmeenergi

329,00 DKK

Detaljer

Radflek er en revolutionerende energibesparende radiatorreflektor, der reflekterer 95% af den spildte varmeenergi, der udstråles fra bagsiden af ​​en radiator tilbage til dit værelse.

Alle pakker indeholder alt hvad der kræves til vægmonterede radiatorer inklusive; Radflek folie, clips, Radflek tape og instruktione.

Hvordan virker det?
Kig under billeder og find billede nr. 4, der viser 2 vinduer og en dør. Begge vinduer har radiatorer på væggen under dem. Højre vindues radiator er monteret med Radflek, som har reduceret varmetabet gennem væggen med 45%. Dette kan ses af den mere dæmpede farve under dette vindue sammenlignet med under det venstre vindue.

Reducer dine energiregninger med Radflek
Radflek er en lamineret aluminiumsfolie med en langtidsholdbar belægning, der forhindrer oxidation og bevarer dens høje reflektionsevne. Med Radflek skal der mindre energi til for at opvarme rummet til den ønskede temperatur, og derfor bliver dine energiregninger mindre. Radflek er mindst 23% mere effektiv end nogen radiatorfolie og vil betale sig tilbage på omkring et år.

Nem at opsætte
Intet behov for at fjerne radiatorerne, professionelle installatører eller at klæbe på væggen – Radflek hænger fra vægbeslagene bag radiatoren. Forsvinder af syne, når de er installeret. Installationen er hurtig og enkel, tager kun minutter - alle kan gøre det!

Passer til 4-8 radiatorer. Pakken indeholder 4 ark Radflek (1200 mm x 600 mm), 4 strimler Radstik, 12 fastgørelsesclips.

Dokumenteret effekt
Radflek har fået testet deres radiatorfolier uafhængigt af British Board of Agrément (BBA), Testdata er verificeret af Building Research Establishment (BRE)

Radflek er officielt godkendt som et energisparende produkt i England.

Energibesparende
Ved køb af dette produkt optimerer du energiforbruget i dit hjem.

Mindre kemi
I dette produkt er der sparet på kemikalierne mest muligt.

Fremstillet i EU
Dette produkt er fremstillet i EU.

Suztain miljø rating 4 ud af 5
Hos Suztain giver vi dette produkt 4 ud af 5 på en miljørigtig skala.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO