Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Teknisk info

Den luft du indånder, er det, du er.
Luftforurening er årsagen til mange sygdomme – og alt for tidlige dødsfald. I en by som København dør ca. 550 mennesker af luftforurening om året. Det er 550 for mange.

Luftforurening fra trafik, varmekilder og industriel forurening, er årsagen til dårlig luft - og desværre bliver luften ikke kun på gaden. En ganske stor del af den forurenede luft, er den du indånder derhjemme.

Forureningen er også en medvirkende årsag til ca. 20.000 tilfælde af kronisk bronkitis, astma, luftvejssygdomme, hjertesvigt og lungekræft i Danmark. Det er en bekymrende kendsgerning, at selv et økologisk bevidst land som Danmark overstiger luftforureningsgrænserne hvert år. Ifølge WHO indånder 92% af verdens befolkning usund luft.

Sidst men ikke mindst bliver vi mere og mere udsat for allergener og vira - herunder vira, som vi alle sammen har været dybt berørt af for nylig. Men heldigvis kan risikoen for alt ovenstående reduceres betydeligt med Wetality Air.

  • Fjerner vira
  • Allergier
  • Fjerner passiv røg og damp
  • Fjerner 99,97% af alle luftpartikler
  • Fjerner bakterier
  • Fjerner farlige gasser
  • Fjerner skimmel og svamp fra luften

Tekniske specifikationer

Forstør billede

Med essentielle olier bliver din wetality luftrenser også en aromaterapi-enhed
Wetality Air har en indbygget vandtank på 800 ml, hvilket sikrer optimal fugtighed. Hvis du tilføjer æteriske olier, bliver det en diffusor.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO