Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Basil Essential 20ml

Perfekt for mental klarhed, muskler og smerter
Basilikum er en af de mest udbredte urter. Dets navn betyder 'den kongelige plante' på græsk - det er derfor, Basil er kendt som Royal Herb. I urtemedicin blev basilikum brugt gennem århundrede for at lette alle mulige ubehag.

Overalt i verden fandt basilikum traditionelt sin vigtigste anvendelse i madlavning. I Middelhavsområdet dyrkes det omkring huset for at give beskyttelse og holde fluerne væk. Åndeligt bruges Basil ofte i ritualer i flere religioner.

I dag er basilikum populær som fødevareingrediens eller tilsætningsstof til parfume og mundplejeprodukter.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig (GIVER OGSÅ EKSTRA RABAT PÅ PRODUKTERNE)


Der hvor der står:
Udfyld brugernavnet for den person, der henviste dig til QVG
Skal der stå : Tryus

Duft
Sød, frisk, krydret, urteagtig, jordagtig - normalt beskrevet som opløftende

Egenskaber
Basilikum har stærke antibakterielle og antifungale egenskaber.

Basilikum kan lindre ledsmerter, spasmer og virker muskelafslappende. Hjælper med at lette ørepine og hoste (især spastisk hoste) og understøtter normalt åndedræt.
Basilikum er også fantastisk til mental klarhed og stresshåndtering.

Basilikum er et naturligt antiviralt, antidepressivt, antioxidant og antiinflammatorisk middel.

Basil(Ocimum Basilicum)
100% naturlig og ren food grade essentiel olie

Kemiske bestanddele
Hovedbestanddelen er Estragole, hvilket gør Basil til en god olie til afslapning. Eucalyptol i kombination med Linalool gør denne olie perfekt til muskelafslapning efter træning. Eucalyptol kan også hjælpe med åndedræts besvær. En gruppe af phenolforbindelser, der findes i basilikum, gør det også til en god antioxidantkilde.

Vetality's produktionsmetode
Wetality Basil Essentiel olie produceres ved dampdestillation af bladene fra den søde basilikumurt.

Mix
Basilikum essentiel olie passer godt sammen med citrus, krydderier og blomster olier, såsom lavendel, eukalyptus, fyr. Bland basilikum med citron for at øge det mentale fokus, eller med pebermynte for at give energi til krop og sind før træning.

Brug
Aromatisk: Tilsæt et par dråber i en diffuser for at give energi og hæve sindet eller lindre åndedrætsbesvær. Kombinér et par dråber med lavendel i en diffuser, og slap af efter en lang arbejdsdag. Når du har brug for at fokusere, kan du kombinere basilikum med citron og pebermynte.

Tilsæt et par dråber i en sprayflaske og spray overflader for at eliminere lugtfremkaldende bakterier - fungerer godt på vasketøj.

Generelt: Tilsæt et par dråber basilikum, lavendel og pebermynte til en bærerolie, og massér olien på ømme muskler – Olien vil hjælpe med at slappe af efter f.eks. træning. Du kan også bruge olien til at lindre muskelsmerter.

Hvis du lider af hovedpine eller migræne, kan du fortynde olien (+ kombinere det med Boswellia ) og massere tinderne (sørg for at undgå øjenkontakt !).

Til lindring af ørepine kan du fortynde en dråbe eller to i en bærerolie og massere bag ørerne flere gange dagligt. Det kan også bruges som et godt insektmiddel.

Nyttige tips
Har du ikke frisk basilikum til rådighed til din madlavning? Du kan bruge en lille mængde esentiel olie til at smage dine retter til. ( retter, hvor du normalt vil bruge basilikum). Det bør undgås under graviditet og amning.

Tilsæt vand i en skål og bland med 10 dråber basilikum, og sæt derefter flydende lys ovenpå. Det vil afgive en aroma, som holder insekterne væk. Bland med en bæreolie og gnid på ømme muskler efter træning for at løsne musklerne.

Brug olien til at fjerne bakterier fra overflader og til at opfriske luften i køkkenet og på badeværelset. Såfremt du ønsker, at lave din egen opfrisker til hjemmet, kan du putte 6 dråber basilikum og 7 dråber Tea Tree sammen med en liter vand i en sprayflaske.

Advarsel
Fortynd altid basilikum i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Blandet med peppermint er basil svampe-hæmmende, og kan bruges i mundskyl eller bæreolier, på fødder/negle, og i intim-områder.

Bland 10-20 dråber i en skål med kogende vand og inhaler med håndklæde over hovedet.

Bland 1 dråbe i din hånd- eller fodcreme, eller i 1 tsk bæreolie for antibakteriel effekt.

Bland 20 dråber i 1 dl vodka, hvid eddike eller vand til rengøring af havemøbler og fugtige områder med skimmelsvamp.

Fortynd dine essentielle olier i den bedst mulige bæreolie

Produktkrav & sundhedsfraskrivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO