Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Carrier Oils

Det handler om, at vælge den rigtige bæreolie

Alle bærerolier er unikke og tjener forskellige formål. Nogle bruges bedst til, at fortynde de naturlige potente essentielle olier, andre til massage og andre er fantastiske til hudpleje og behandling - de fleste kan bruges alene eller blandes med essentielle olier til at tjene specifikke formål.

Det er vigtigt, at du vælger bærerolier af den bedste tilgængelige kvalitet for at sikre optimal er brug og ønskede resultater.
Bæreolier forbedrer også virkningen af ​​de fleste essentielle olier, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige.

Wetality’s certificerede organiske bæreolier tilbyder en fremragende løsning.

Castor bæreolie
Castorbønner er blevet opdaget af de gamle egyptere og brugt af deres læger til at beskytte øjnene mod irritation. Påstået brugte Cleopatra det som et skønhedshjælpemiddel. For 1.400 år siden blev det introduceret til Kina fra Indien og er en af de ældste dyrkede afgrøder.

I dag bruges det til dets antiinflammatoriske og vækstfremkaldende egenskaber.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig

Udseende
Klar gul tyktflydende væske

Fordele
Castorolie er en stabil blank olie, der hovedsagelig bruges i dekorativ kosmetik (lipgloss, læbestift, mascara). Det er en naturlig fugtighedscreme, der forhindrer vandtab gennem de ydre lag af huden. Unikt i dets sammensætning på grund af ricinolsyre.

Castorolie's sammensætning gør den ideel til sårheling, acne reduktion og svampebehandlinger. Det har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger - alle disse egenskaber gør olien er særdeles velegnet til uren hud.

Castor olie (Ricinus communis seed oil)

100% økologisk, jomfruolie, ingen farver, konserveringsmidler, parabener, gmo

Kemiske bestanddele
Fedtsyresammensætning:
Ricinoleic acid C18:1            82 – 95 %
Oleic acid C18:1                   2 – 7 %
Palmitic acid C16:0              < 2 %
Stearic acid                         2,5 %

Vetality's produktionsmetode
Opnået ved kold presning af Ricinus Communis frø. Opvarmningsprocessen deaktiverer et giftigt enzym kaldet ricin, hvilket gør det sikkert til daglig brug.

Mix
Castor olie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk behandling. Det anbefales at blande bærerolien på grund af dens tykke og tunge konsistens. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

Brug
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med dine foretrukne essentielle olier efter det ønskede formål.

Hjælper med at pleje øjenvipper, øjenbryn og hår. Du kan tilføje den til en tom mascara-beholder og anvende den på dine øjenvipper og øjenbryn, som et naturligt hjemmelavet serum. Massér i hovedbunden og lad den virke i mindst 1 time (eller natten over) for at fremme hårvækst.

Brug regelmæssigt på svampepåvirkede områder, og sørg også for at desinficere alt udstyr, der er i kontakt med sådanne overflader (neglefiler...)

Nyttige tips og tricks
Castor olie kan bruges til mange ting.

  • Make-up fjerner
    Det er nemt at lave din egen snavs og make-up fjerner:


Bland castor olie og sød mandelolie (almond) i en kop. Put et par dråber på en vatrondel og skyl med vand for at fjerne overskydende olierester.

Advarsel
Fortynd altid essentielle olie i en bæreolie inden påføring af huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages.

Jojoba bærolie
Navnet Jojoba stammer fra ordet Hohowi, hvilket betyder frøene eller nødderne. Indianerstammer opdagede jojoba’s frø for at være gavnlige. De brugte olien til at behandle sår og forbrændinger. De opdagede også jojoba’s hud- og hårplejeegenskaber.

Jojobaolie begyndte at erstatte hval og andre voksarter fra dyr, da de blev forbudt i 1970'erne. Jojoba er nu blevet anerkendt som endnu bedre på grund af dets fugtgivende virkning.

I dag er jojoba værdsat for dets allergivenlige, milde, men alligevel stærke kosmetiske egenskaber.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig

Udseende
Klar, lysegul tyktflydende væske

Fordele
Jojobaolie er en plantevoks, ikke rigtig olie og er derfor meget stabil. Det absorberes let i huden, efterlader ikke en fedtet overflade, mens den stadig danner en beskyttende barriere på huden, så huden kan trække vejret.

Det er en af de bedste olier til hudbeskyttelse med meget sjældne allergiske reaktioner. Jojobaolie er meget modstandsdygtig over for oxidation og fungerer som en naturlig emulgator.

Det hjælper med at kontrollere bumser (talg) og kan også bruges på problematiske teenager’s hud på grund af dets ikke-comedogene egenskaber (tilstopper ikke porerne).

Jojoba er allergivenligt.

Jojoba olie (Simmondsia chinensis seed oil)
100% økologisk, jomfruolie, ingen farver, konserveringsmidler, parabener, GMO

Kemiske bestaddele:
Palmitic acid C16:0                     ≤ 3.0%
Oleic acid C18:1                         5.0 – 20.0%
Eicosenoic acid C20:1                55.0 – 75.0%
Behenic acid C22:0                    ≤ 1.0%
Erucic acid C22:1                      10.0 – 20.0%
Tetracosenoic acid C24:1            ≤ 3.0%

Wetality's produktionsmetode
Opnået fra frøene fra busken Simmondsia Chinensis gennem koldpresning og filtrering.

Mix
Jojoba olie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk behandling. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

Brug
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med dine foretrukne essentielle olier efter det ønskede formål.

Brug jojoba til at berolige og fugte tør hud, især efter solskoldning. Brugt regelmæssigt kan det hjælpe med at forbedre udseendet af fine linjer og ar.

E-vitamin sikrer dets antioxidantegenskaber, som hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Kan anvendes på fedtet hud, der er udsat for pletter, for at kontrollere fremkomsten af talg. Når det kombineres med oral tilskud af kollagen, fremmer det kollagensyntese.

Nyttige tip og tricks
Som bærerolie til essentielle olier: Ideel til at fremstille personlige essentielle olier til duft. Det bedste til denne form for tilberedning er 10 ml flasker med pipette.

Nogle ideer:
Koncentrationsblanding: Rosmarin (6 dråber), Citron (9 dråber);
Romantisk aftenblanding: Clary sage (3 dråber), Ylang Ylang (3 dråber), Bergamot (5 dråber);
Følelsesdæmpende blanding: Romersk kamille (3 dråber), Boswellia (5 dråber), lavendel (5 dråber);
Positive udsigter for kvinder: Clary Sage (5 dråber), Bergamot (7 dråber), Basil (3 dråber);
Positive udsigter for mænd: Clary Sage (2 dråber), Bergamot (7 dråber), Basil (5 dråber);
Anti-stress: Lavendel (5 dråber), Boswellia (5 dråber), Bergamot (5 dråber)

Hjemmelavet plejende læbe glans
Brug en tom læbepomade kontainer og fyld den med jojobaolie, brug den til at pleje tørre, revnede læber.

After-sun plejeolie
Bland søde mandel- og jojobaolier (1:1) 50 ml baseolie, tilsæt geranium (10 dråber), boswellia (20 dråber) og lavendel (15 dråber) essentielle olier. Det fungerer bedst, hvis du anvender denne blanding på våd hud.

Myggespray
50 ml jojoba bæreoliee + lavendel (20 dråber), lemon (10 dråber), geranium (10 dråber) - du kan erstatte den med orange (15 dråber);
Eller
50 ml Jojoba bæreolie + lavendel (20 dråber), tea tree (15 dråber), lemon (5 dråber).

Pas på ikke at bruge lemon essentielle olie, når den udsættes for solen.

Ansigts plejeolie
10 ml sød mandel (sweet almond) + 10 ml jojoba
Luksuriøs olie til moden hud: Ylang-ylang (3 dråber), boswellia (6 dråber), geranium (3 dråber).

Teenager’s hud, problematisk hud, til behandling af blå mærker og sår, aftershave olie: Tea tree (4 dråber), lavendel (4 dråber), bosswellia (4 dråber)

Advarsel
Undgå brug i tilfælde af alvorlige hjertesygdomme. Udfør en følsomhedstest, inden du påfører huden.

Sweet almond bæreolie (sød mandel)
Mandelolie findes i 2 sorter - bitter og sød. Den bitre variant producerer nogle skadelige komponenter, når de behandles, hvilket gør det giftigt. Ordet mandel antages at stamme fra fransk 'almande' og græsk 'amydala'.

En del af hjernen, er ansvarlig for beslutningstagning og følelsesmæssig behandling. Man har antaget, at mandler øger disse funktioner. Mandler har oprindelse i Mellemøsten og har spredt sig langs Middelhavet til Afrika og Europa.

Udseende
Flydende, lysegul fed olie

Fordele
Sød mandelolie er en af de mest universelle olier, mild i duft og mild i sammensætningen. Det kan bruges til alle hudtyper og er også velegnet til følsom hud på grund af dets allergivenlige egenskaber. Sød mandelolie er gavnlig for tør hud, og hud der er udsat for forskellige lidelser, såsom psoriasis eller eksem.

Nogle af dets næringsstoffer og deres fordele: Vitamin A (Retinol) stimulerer produktionen af nye hudceller; Omega3 kan hjælpe med at reducere for tidlig aldring af huden; E-vitamin og niacin er effektive til at lette hudtonen og forbedre den hudens farve; Ceramider i linolsyre fungerer som hudens vigtigste fugtgivende byggesten.

Sød mandelolie nærer huden og kan hjælpe med at forbedre udseendet af ar. Dens ikke-comedogene egenskaber gør den også velegnet til hud, der er udsat for urenheder og acne. Sød mandelolie kan den bruges til både hår og hovedbund.

Sweet almond oil (Prunus amygdalus dulcis oil)
100% økologisk, jomfruolie, ingen farver, konserveringsmidler, parabener, GMO

Kemiske bestanddele
Fedtsyresammen:
Palmitic acid C16:0                4 – 9 %
Palmitoleic acid C 16:1          < 1.0 %
Margaric acid C 17:0             < 1.0 %
Stearic acid C 18:0               < 3 %
Oleic acid C 18:1                  62 – 86 %
Linoleic acid C 18:2              7 – 30 %
Linolenic acid C 18:3            < 0.4 %
Arachidic acid C 20:0           < 0.2 %
Eicosenoic acid C 20:1         < 0.3 %

Wetality's produktionsmetode
Koldpresning og filtrering af den modne frøkerne fra mandeltræet.

Mix
Sød mandelolie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk brug. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

Brug
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med din foretrukne essentielle olie efter det ønskede formål. Er også god til massageolie til følsom babyhud.

Kan påføres under øjnene til behandling af mørke øjencirkler.
Påfør på håret for at beskytte mod solskader på grund af naturlig SPF og for at glatte krøller.
Gnid dagligt på huden for at undgå eller hjælpe med at reducere forekomsten af strækmærker.
Tilsæt et par dråber på en vatpind og brug den som en makeupfjerner.

Nyttige tips og tricks

  • Anti-stress massage
    Fortynd basilikum (10 dråber), lavendel (20 dråber) og boswellia (20 dråber) essentielle olier i en sød mandelolie (50 ml)

  • Sports massage
    Bland pebermynte (10 dråber), basilikum (10 dråber), rosmarin (10 dråber) i 50 ml sød mandelolie og gnid på ømme muskler efter udstrækning

  • Ansigtsplje olie
    I 20 ml bæreolie - 10 ml Sweet Almond + 10 ml Jojoba eller 10 ml Sweet Allmond + 5 ml Jojoba + 5 ml Castor tilføj: Luksuriøs olie til moden hud: Ylang-ylang (3 dråber), boswellia (6 dråber), geranium (3 dråber);
    Teenager’s, problematiske hud, til behandling af blå mærker og sår, efterbarberingsolie: Tea tree (4 dråber), Lavendel (4 dråber), boswellia (4 dråber)

  • Hårpleje
    Bland sweet almond og castor olie (1: 1) med forskellige essentielle olier alt efter hår / hovedbundstilstand:
    For at forhindre hårtab: Rosemary eller Clary Sage (12 dråber);
    For at forhindre skæl: Tea tree (4 dråber), Rosmarin (4 dråber), Lavendel (4 dråber), Copaiba (4 dråber);
    For stærkere hår og mod tør hovedbund: Clary salvie (3 dråber), Geranium (3 dråber), Roman Chamomille (3 dråber);
    At bekæmpe lus: Tea tree (10 dråber), Geranium (5 dråber);
    For luksuriøs hårpleje, silkeagtigt hår: Ylang Ylang (6-8 dråber)


Advarsel
Undgå brug i tilfælde af nøddeallergi. Lav en følsomhedstest, inden du påfører ansigtet.

Produktkrav & sundhedsfraskrivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO