Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Eucalyptus Essential Oil 20ml

Antibakterial, desinfektionsmiddel, smertestiller og meget mere
Eukalyptusolie er blevet brugt af australske ’Aboriginals’. Betragtes som en helbredende plante, og der findes 700 arter.

Dens første store anvendelse i nyere historie har været af baron Ferdinand von Muller, der genopdagede dens antiseptiske egenskaber. Olien blev endnu mere populær under 1. verdenskrig, da den blev brugt under influenzaepidemien. I dag dyrkes eukalyptus hovedsageligt i Spanien, Kina, Sydafrika, Portugal, Chile og Rusland.

Eukalyptus er meget populært som et middel til at afhjælpe problemer med næse og hals, samt lindre symptomerne på almindelig forkølelse.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig (GIVER OGSÅ EKSTRA RABAT PÅ PRODUKTERNE)


Der hvor der står:
Udfyld brugernavnet for den person, der henviste dig til QVG
Skal der stå : Tryus

Duft
Træagtig, kamfer, frisk aroma

Egenskaber
Menes at være antibakteriel, desinficerende og smertestillende. Dens gavnlige egenskaber kan nydes ved indånding og/eller diffusion.

Eukalyptus er også blandt de olier der er rensende og har opfriskende egenskaber, hvilket gør olien populær som ’luftrenser’ og rengøring på forskellige overflader.

Eukalyptus (Eucalyptus Smithii)
100% naturlig og ren food grande essentiel olie

Kemiske bestanddele
Eukalyptol som den vigtigste bestanddel. Dens beroligende, afkølende effekt skyldes eucalyptol og alpha-terpineol.

Smithii er den mildere variant sammenlignet med Globulus-arter, hvilket gør den sikker selv for børn og ældre.

Wetality's produktions metode
Wetality’s Eukalyptus essentiel olie er produceret ved dampdestillation af bladene fra Eukalyptus Smithii træet.

Mix
Eukalyptus essentiel olie passer godt sammen med træagtige og citrusolier, såsom basilikum, boswellia, lavendel, fyrretræ og lemon. For at lave et hjemmelavet rengøringsprodukt kan du i en sprayflaske kombinere med pebermynte og appelsin. Du kan også tilføje eddike.

Brug
Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser og rummet vil blive fyldt med en forfriskende og opløftende duft. Dens aroma er blevet populær til at lindre hoste, forkølelse og åndedrætsbesvær. Bland eukalyptus med pebermynte, tea tree og lemon for at fremme vejrtrækning og lindre hoste. Tilsæt rosmarin, og blandingen bliver en meget bedre respiratorisk oplevelse.

Generelt: Eukalyptus bruges ofte i sportscremer og geler for at lindre muskel- og ledsmerter. Tilsæt et par dråber i en bærerolie, og massér ind i huden for at fremme oliens beroligende virkning. Huden kan drage fordel af dets antiseptiske, antibakterielle og antivirale egenskaber. Eukalyptus er mild og kan derfor bruges hyppigt på huden.

Nyttige tips
Påfør fortyndet eukalyptus olie på insektbid for at lindre ømhed eller kløe.

For at fremstille et inhalationsmiddel kan du komme 10 dråber eukalyptus essentielle olie i varmt vand og inhalere dampen i mindst 10 minutter.

Bland eukalyptus med lemon essentiel olie og vand, spray derefter over dit tøj og havemøbler for at holde insekter væk.
Tilsæt en dråbe til din shampoo og lad den absorbere et par minutter for at stimulere hovedbunden og bekæmpe skæl. Bland 4 dråber i en lille skål med Castor bærerolie, massér derefter ind i din hovedbund og vent mindst 20 minutter. Det kan hjælpe med at bekæmpe gærlignende svampe, som er den mest almindelige årsag til skæl og kløe.

En opløsning indeholdende tea tree og eukalyptus essentielle olier, kan med succes bekæmpe lus - du kan fortynde disse 2 essentielle olier i olivenolie eller Castor bærerolie og lade den virke i 12 timer i hovedbunden, for at få det bedste resultat

Dryp et par dråber på nogle bomuldskugler og placer dem i områder, hvor der er rotter. Det menes at kunne holde disse skadedyr væk.

Advarsel
Fortynd altid Eukalyptus i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Bland med citron og vand, og spray over havemøbler for at holde insekter væk.

Effektiv til inhalation - tilsæt 10 dråber til meget varmt vand og inhalér i 10 min.

Bland med Tea Tree i Castor basisolie. Masseres ind i hovedbunden, hvor det kan virke natten over, for at bekæmpe lus og skæl.

Anvendes i en Wetality diffuser for at lindre luftvejsproblemer.

Fortynd dine essentielle olier i den bedst mulige bæreolie

Produktkrav & sundhedsfraskivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO