Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Lavender Essential Oilie 20ml

Lavendel hjælper dig med at slappe af
Brugen af lavendel er blevet dokumenteret i over 2500 år. Navnet stammer fra et latinsk ord 'lavare', hvilket betyder at vaske - romerne brugte det til badning samt til at give deres omgivelser en behagelig duft.

Gamle græske og romerske læger brugte det til at lindre fordøjelsesbesvær og hovedpine og til at rense sår. I det 19. århundrede solgte sigøjnere buketter af lavendel på gaderne, for at bringe folk held og lykke.

Lavendel er i dag meget populært inden for aromaterapi, naturlig kosmetik og parfumeindustrien.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig (GIVER OGSÅ EKSTRA RABAT PÅ PRODUKTERNE)


Der hvor der står:
Udfyld brugernavnet for den person, der henviste dig til QVG
Skal der stå : Tryus

Duft
Blomster, frisk, sød og lidt frugtagtig

Egenskaber
Lavendel er absolut verdens mest populære og elskede essentielle olie.

Lavendel er et ”must-have” i enhver husstand på grund af dens stærke og nyttige egenskaber.

Lavendel er beroligende, afslappende, fysisk og følelsesmæssigt afbalancerende, både i aromaterapi og kosmetikindustrien. Lavendel har naturlige antiinflammatoriske, antidepressive og beroligende egenskaber.

Lavendel (Lavandula angustifolia)
100% naturlig og ren food grande essentiel olie

Kemiske bestanddele
Forskellige lavendelarter indeholder forskellige kombinationer, hvilket alle resulterer i både generelle og nogle ekstra specifikke egenskaber. Monoterpener; Linalool, Linalil, Lavandulacetat, Terpinen-4-ol, Trans-beta-cimen, o-cimen.

Lavandula Angustifolia er kendt som 'den ægte lavendel' blandt over 40 forskellige arter.

Wetality's prodktions metode
Wetality’s Lavender essentiel olie produceres ved dampdestillation af bladene fra lavendelplanten.

Mix
Lavendel essentiel olie passer godt sammen med muskatsalvie og Ylang Ylang for at styrke hormonbalancen. Passer også godt sammen med Appelsin og Ylang Ylang til gode drømme og sammen med Boswellia for at opnå afslapning og lethed.

Brug
Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at fremme afslapning. Lavendel menes at balancere stresshormoner og reducere nervøse spændinger. Ligeledes kan lavendel afhjælpe ved søvnløshed. Tilsæt et par dråber til dit karbad, og ’re-load’ dine ”batterier” efter en lang stressende dag.

Generelt: Tilføj et par dråber i dine kosmetik- og plejeprodukter for at udnytte dens antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber. Fortynd Lavendel og massér olien i hovedbunden og det kan fremme blodcirkulation og hårvækst.

Nyttige tips
Tilføj et par dråber til dit sengelinned eller pudebetræk, inden du går i seng, og du vil nyde fordelene ved dens beroligende egenskaber til en god nats søvn.

For at reducere acne, vask dit ansigt, og tør med et rent håndklæde. Fortynd en dråbe i din håndflade med mandel bæreolie og påfør blandingen på din hud.
Ansigtsdamp - Dryp et par dråber på en varm, fugtig klud og opfrisk din hud med det samme.

Lav et koldt kompres - Dryp et par dråber på en våd klud, køl kluden ned i køleskabet og læg den på panden eller et andet berørt sted.
Opfrisk dit tøj - tilsæt 10 til 20 dråber (muligvis kombineret med Boswellia), når du vasker tøj i vaskemaskinen. Det øger duften og friskheden naturligt. Put en klud, hvor du har tilføjet et par lavendeldråber i din tørretumbler sammen med dit tøjvask – derved vil du nyde frisklugtende tøj hele dagen.

Fortyndet med jojoba bæreolie kan lavendel hjælpe på småskrammer og udslæt. Massér dagligt den fortyndede olie på dine ar indtil aret forsvinder.
Dryp lavendelolie på nogle vatkugler og put vatkuglerne i støvsugeposen – Det vil opfriske omgivelserne.

Advarsel
Fortynd altid Lavendel i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge. 

Føj et par dråber til sengelinned for en afslappende søvn.

For at reducere akne kan du fortynde en dråbe i håndfladen og blande med sød mandelolie.

Dryp på en vatkugle og sug den op i støvsugerposen.

Tilsæt 10 til 20 dråber til dit vasketøj inden vask.

Fortynd dine essentielle olier i den bedste mulge bæreolie

Produktkrav & sundhedsfraskrivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO