Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Rosemary Essential Oil 20ml

Opfrisk og stimulér dit sind med rosmarin
Rosmarin var velkendt og brugt i den antikke verden. Den blev betragtet som hellig af gamle grækere, egyptere, hebræere og romere. Den menes at forbedre hukommelsen, og blev brugt som et symbol på troskab ved bryllupper, begravelser og andre religiøse ceremonier.

En kvist rosmarin blev bundet smukt med et bånd og afleveret til bryllupsgæster som et symbol på kærlighed og loyalitet. 'Ungarn vand', lavet af friske rosmarin toppe gennemblødt i vin i et par dage, blev lavet til dronningen af Ungarn og siges at have helbredt hende for lammelse.

I dag er den populær i hårplejeprodukter og som et naturligt energigivende middel.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig (GIVER OGSÅ EKSTRA RABAT PÅ PRODUKTERNE)


Der hvor der står:
Udfyld brugernavnet for den person, der henviste dig til QVG
Skal der stå : Tryus

Duft
Træagtig og urteagtig med opløftende effekt

Egenskaber
Rosmarin er en kulinarisk og helende urt.

Det er hjemmehørende i Middelhavsområdet, hvor det har været brugt i århundreder. Den tilhører en aromatisk familie af urter, der inkluderer basilikum, lavendel, myrte og salvie.

Anvendes i aromaterapi til at opdatere og stimulere sindet. Rosmarin er også kendt for dens naturlige antioxidante, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber.

Rosemarin (Rosmarinus officinalis)
100% naturlig og ren food grande essentiel olie

Kemiske bestanddele
De vigtigste bestanddele er eukalyptol, alfa-pinen, 2-bornanon, beta-Pinenea og Kamfen. Andre vigtige bestanddele i rosmarin er koffeinsyre og rosmarinsyre - disse har antioxiderende effekt.

Weltality's produktions metode
Wetality rosmarin essentiel olie produceres ved dampdestillation af blomst, stilk og blade fra planten. Den britiske farmakopé siger, at olie destilleret fra blomstrende toppe er bedre end den, der kun destilleres fra stilken og bladene alene.

Mix
Rosmarin passer godt sammen med citron, lavendel, eukalyptus og pebermynte.

Brug
Aromatisk: Tilsæt et par dråber i din diffuser for at nyde virkningen og aromaen. Når du skal studere og huske, hjælper rosmarin’s behagelige aroma dig med at opretholde koncentrationen og være opmærksom. Rosmarin kan være nyttig ved nervøse spændinger og træthed. Hvis du lider af for lavt blodtryk, er rosmarin nyttig at have ved hånden og indånde.

Generelt: Bland et par dråber i en bæreolie og massér ind i huden for at fremme klarhed, udstråling og glathed i huden.

Nyttige tips
Bland rosmarin med din yndlingsshampoo eller en bæreolie såsom mandel, jojoba eller castor og lad blandingen blive i håret 2 til 3 minutter inden skylning. Det siges at øge blodcirkulationen i hovedbunden og fremme hårvækst. (Vær opmærksom ved overfølsomhed over for rosmarin).

Bland 3 dråber rosmarin med 2 skefulde bæreolie, 1 skefuld honning og mix det med din shampoo, derved får du din helt egen naturlige, fugtgivende og hjemmelavede shampoo.

Brug rosmarin essentiel olie i uparfumeret kosmetik og du har din helt egen duft. Hæng en duftpose eller andet med et par dråber rosmarin på, op i din bil - det opfrisker klimaet i dit køretøj og hjælper dig med at holde dig vågen og være opmærksom.

Advarsel
Fortynd altid Rosmarin i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Fremmer hårvækst og modvirker hårtab: Tilsæt 20-25 dråber i 1 dl vand, der sprayes i – gør håret blankt og skinnende.

Bland 10-15 dråber i 1 dl god madolie, og anvend i sauce, salater, ovnstegte rodfrugter m.m. hvor smagen ønskes

Antibakteriel: Put fx 25 dråber i 250 ml flydende håndsæbe. Mundskyl: 1-2 dråber et snapseglas vand ved blister og mundbetændelse.

Rosemary er god for hukommelse og fokus:
Kom 15 dråber i en diffuser ved fx eksamenslæsning og hos ældre demente.

Fortynd dine essentielle olier i den bedst mulige bæreolie

Produktkrav & sundhedsfraskrivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO