Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Wetality Tea Essential Oil 20ml

Bekæmp bakterier, virus og svamp
Historien fortæller, at Tea Tree blev populært da kaptajn James Cook, mødte australske aboriginals, der tilberedte te af bladene. Deraf fremkom navnet Tea Tree.

På trods af historiske anekdoter om sådan brug kan Tea Tree essentiel olie være giftig ved indtagelse og bør ikke tages oralt! Husk, at teen var lavet af blade, men den essentielle olie er plantens stærkt koncentrerede version. Planten er hjemmehørende i de sumpede regioner på den australske kyst og er blevet brugt til at behandle sår, lindre hoste og forkølelse.

I dag er det populært i naturlige deodoranter og kosmetik til fedtet hud.

Bemærk, at du skal registrere dig som kunde før du kan betale
Du er ikke tvunget til at købe ved tilmelding + det ikke koster noget at registrere sig (GIVER OGSÅ EKSTRA RABAT PÅ PRODUKTERNE)


Der hvor der står:
Udfyld brugernavnet for den person, der henviste dig til QVG
Skal der stå : Tryus

Duft
Urteagtig, grøn, forfriskende aroma med en kamferlignende duft

Egenskaber
Tea Tree menes at være en af de mest effektive olier til at eliminere bakterier, vira og svampe.
Dens alsidige egenskaber kan være gavnlige inden for kosmetik, aromaterapi og rengøringsprodukter. Tea Tree menes, at give lindring ved smerter.

Olien kan sensibilisere huden over for UV, så undgå at bruge den i direkte sollys. Undgå også følsomme områder som øjne og næse.

Tea tree (Melaleuca artenifolia)
100% naturlig og ren food grqande essentiel olie

Kemisk bestanddele
Terpinen-4-ol, gama-terpinen, alfa-terpinen, alfa-terpineol, Limonen, alfa-pinen. Niveauer og forhold mellem disse forbindelser sikrer mange anvendelsesmuligheder. Terpinen-4-ol er meget vigtig, da det er kendt for at have antibakterielle egenskaber. Pinene bidrager til antiinflammatoriske egenskaber og sabinene med alfaterpinen har svampedræbende egenskaber.

Wetality's produktions metode
Wetality Tea Tree essentiel olie produceres ved dampdestillation af bladene fra Melaleuca-træet.

Mix
Bland Tea Tree med eukalyptus og pebermynte og inhalér til lindring af bihulebetændelse. Mix Tea Tree med lavendel i ansigtscreme, det kan bidrage til glødende teint. Sammen med citron vil Tea Tree opfriske luften. Kan mixes i en sprayflaske med vand, appelsin eller citron essentiel olie og være et perfekt rengøringsmiddel til hjemmet

Brug
Aromatisk: Tilføj et par dråber i din diffuser for at hjælpe med at sænke stressniveauer, bekæmpe depression og fremme en følelse af ro. Tea Tree renser luften og giver en generel følelse af renlighed. Tea Tree fungerer også som fremragende insektafvisende middel.

Generelt: Tilføj et par dråber i dine personlige hygiejneprodukter for at afhjælpe med forskellige hudproblemer – Generelt er Tea Tree god til teenagerens problem hud. Test altid på en lille del af huden først for at kontrollere, om din hud tåler højere koncentrationer. Du kan også bruge den til at afhjælpe misfarvede negle og svamp.

Nyttige tips
Tea Tree kan bruges i håndsæbe og bodyshampoo og vil hjælpe med af fjerne bakterier. Tea Tree kan også bruges i rengøringsmidler og vil fjerne skimmelsvamp og bakterier fra forskellige overflader, samt til badeforhæng, opvask, klude og køkkenvask. Lav din egen naturlige håndsprit ved at blande 30 dråber Tea Tree olie med 10 dråber lavendel essentiel olie i 100 ml alkohol og 15 ml aloe vera.

For at desinficere et mindre sår skal du først rense det med sæbe og vand, derefter bland 1 dråbe Tea Tree med 1 skefuld bæreolie og påfør forsigtigt. Dæk med et plaster.

Hvis du har svampeinficerede negle, kan du putte et par dråber på neglene. Der foreslås, at gøre det dagligt indtil svampen er forsvundet. (Vær opmærksom, at du ikke er overfølsom overfor Tea Tree).

Mix 20 dråber med vand og æblecidereddike, ryst godt i en sprayflaske og du får dit helt eget naturlige hjemmelavede rengøringsmiddel til overflader.

Advarsel
Fortynd altid TEA TREE i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Anvendes til at bekæmpe skimmelsvamp og bakterier i hjemmet.

Tilføj nogle få dråber til din kosmetik, hvis du lider af fedtet hud.

Påfør svampeinficerede negle, optimal effekt fås ved at file overfladen af neglen jævnligt.

Kan blandes med bæreolie, så man effektivt kan desinficere mindre snit eller overfladisk sår.

Fortynd dine essentielle olier i den bedst mulige bæreolie

Produktkrav & sundhedsfraskrivelse
Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO