Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Kirsebærsaft fra Gikisa - 3 liter Back-In-Box

SKU: Kirsebærsaft fra Gikisa - 3 liter Back-In-Box

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Kirsebærsaft fra Gikisa - For dit velbefindende


Tilkøb
Køb en 3 liter Gikisa og  en 3 l Aronia til kr. 248,000 + 249,00 + fragt


248,00 DKK

* Påkrævede felter

248,00 DKK

Detaljer

Pris for
3 liter (Back-In-Box):
248,00 kr

Back-In-Box Kirsebærsaft
Med en Back-in-Box Kirsebærsaft fra , er du sikker på at have nok saft til et godt stykke tid. Ved at købe vores Back-In-Box løsning kan du tage en short hver morgen eller aften, kold fra køleskabet. Hvis du foretrækker at bruge mindre plads i Køleskabet skulle du prøve vores Shots.

Fremstillet af førsteklasses bær fra Stevns, på Ellegården.

Vores kirsebærsaft skal opbevares i køleskabet. Såfremt dette gøres, har flaskerne en holdbarhed på 7-9 dage efter åbning, og kartonerne ca. 2 måneder. Holdbarheden for uåbnede produkter er op til 1 år, men dette er ikke relevant, da saften smager himmelsk.

Næringsindhold i Kirsebærsaft pr 100g.
Energi: 287 kj/69 kcal
Fedt: 0,1 g
Heraf mættet fedtsyre: 0,02 g
Kulhydrat: 14,6 g
Heraf sukkerarter: 11,7 g
Protein: 1,1 g
Salt: 0,04 g

Den rette opbevaring for Kirsebærsaft
Vores kirsebærsaft skal opbevares i køleskabet. Såfremt dette gøres, har flaskerne en holdbarhed på 7-9 dage efter åbning, og kartonerne ca. 2 måneder. Holdbarheden for uåbnede produkter er op til 1 år, men dette er ikke relevant, da saften smager himmelsk.

Om Gikisa
Ren Stevns kirsebærsaft avlet på Ellegården på Stevns. Ellegården er en meget gammel ejendom, som har dyrket sunde kirsebær af den specielle sort Stevnsbær i to generationer. Herved vi har forfinet opskriften samt dyrkelsen af kirsebærtræerne. Det har vi gjort, således vores kunder altid har mulighed for at købe en af de bedste og reneste safter på markedet.


Historie
I de smukke omgivelser nær stevns, gror vi vores Kirsebær. Træerne er mere end 15 år gamle, og bliver hvert år bekåret således der næste sommer kan komme nye og kraftige kirsebær. Af respekt for Ellegårdens historie og sjæl står de gamle bygninger stadig.  Gikias er herved med til at fastholde sig i en traditionsrig og kvalitetsfokuseret produktion af Kirsebærsaft.

Ren Kirsebærsaft & Søvnkvalitet
Ren Kirsebærsaft & Søvnkvalitet. Kirsebærsaft indeholder et usædvanlig højt indhold af melatonin. Det er også populært kaldes “søvnhormonet”. Melatonin er et neurohormon der er med til at regulere søvnen samt kvaliteten af søvnen. Et studie fra det amerikanske universitet Louisiana State University har vist, at søvnløshed kan afhjælpes. Det kan afhjælpes med to daglige glas syrlig kirsebærsaft se mere her

Kirsebærets Historie
De vildtvoksende kirsebærtræers kirsebær har altid været eftertragtede af både mennesker og dyr.  Mennesker, allerede i stenalderen, samlede og spiste kirsebær friske eller tørrede. Der er fundet forstenede kerner i de huler, som vore fjerne forfædre boede i.

Kirsebær var kendt i den antikkens græske kultur. Disse er bl.a. beskrevet af botanikeren Theophrastos i år 300 f.Kr. De første dyrkede kirsebær blev bragt fra sortehavsegnene til Rom af feltherren Lucullus.

Informationer om Aronia


Sundhedsmyndighederne anbefaler, at danskere får flere mørke bær som Aronia i deres kost, fordi de har et højt indhold af antioxidanter. Forskning viser nemlig, at antioxidanter beskytter kroppens celler mod skader fra frie radikaler.

Aronia indeholder 3-4 gange så mange antioxidanter som blåbær og er derfor det mest antioxidantholdige bær, som dyrkes Danmark.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO