Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Lasota Energy armbånd FAQ

Lasota Pet Energy

Horse Power

 

Er produktet sikkert?
Absolut – Der er intet unaturligt ved skala frekvenser. De har været omkring os siden skabelsen af universet. Hver nerveimpuls i din krop er i sig selv en elektrisk strøm. Hver eneste celle i din krop er et mini-batteri, der under et raskt stofskifte udgiver 70-90 minivolt. Hvad du opnår ved at bruge et skala indlæst frekvensarmbånd er simpelthen en optimering af dine egne cellers energi, for derved at optimere din generelle sundhed.

Hvad er ioner?
oner kan både være positive eller negative. Vi er helt nede på molekylar niveau, altså det mindste mindste. Man taler om neutrale molekyler, når koncentrationen af protroner og elektroner er lige. Når et molekyle har mistet flere elektroner i forhold til protroner, taler man om positive ioner. Det er på alle måder dokumenteret, at positive ioner er skadelige for kroppen. At et molekyle mister sine elektroner sker ved høj-energi; det værste vi kender er radioaktivitet, men også radiobølger, røntgen mv. kan skabe positive ioner. Alle ved det er meget usundt at være lige under en højspændingsledning, men også trådløst netværk, mobilt netværk og byggeri med meget beton, giver positive ioner. Sikkert i et mindre omfang, men skadeligt for molekylerne er det, og dem består din krop af. Negative ioner har omvendt en gavnlig effekt, og der er lavet masser af studier på, hvor gavnligt kroppen på alle mulige måder har effekt af dette. Se blot nogle enkelte under dokumenter.

Hvad betyder skala frekvenser?
Skala betyder egentlig “trappe” og bliver i denne sammenhæng brugt som niveauer for frekvenser. Da kroppens celler i et raskt stofskifte arbejder på forskellige niveauer, alt efter hvilke celler man taler om, vil man forsøge og ramme disse så bredt som muligt. Det er muligt at kode disse forskellige frekvenser ind i et hologram ved hjælp af lydbølger. Denne proces er overordentlig langsom og tager for hvert eneste hologram ca. 24 timer. Der er to hologrammer i hvert Lasota Energy produkt.

Man er ikke helt klar over, hvordan kroppens celler retter sig ind efter disse koder, men teorien er, at det foregår via vores intrinsiske nervesystem i vores collagene væv, på samme måde som teorien omkring akupunktur, triggerpunkter osv. Da nervesystemet er ekstremt hurtigt, kan nogle af virkningerne også indtræffe øjeblikkelig, såfremt man kompensationsmæssigt er ude af balance.

Hvad er de positive effekter ved de negativt ladede ioner?
Det varierer meget fra person til person, hvilken effekt man får. Videnskabelige undersøgelser har bevist mange forskellige positive effekter som f.eks.: Det, at negative ioner, lindrer høfeber, hovedpine, astmasymptomer, sæsonbetonet depression og træthed.

Negative ioner giver mere energi til dit sind og til din krop. En af grundene til, at nogle mennesker oplever et højere energiniveau lige efter et tordenvejr, er på grund af de millioner af negative ioner, der efterlader os fulde af energi.

Hvad er forskellen mellem magneter og hologrammer?
Magneter tiltrækker eller frastøder visse former for metal, afhængig af om det er minus eller plus polariseret. Det eneste der i kroppen er metallisk, er et stof i de røde blodlegemer, hæmoglobin, jernholdigt protein som binder ilten. Ilt skal alle celler i kroppen bruge. Ved usund levestil, dårlig kost og manglende motion, tobak eksempelvis, klister de røde blodlegemer sig sammen. Derved er der mindre overflade areal til at transportere ilt, og cellerne får derved dårligere levebetingelser.

Magneter har dog flere begrænsninger;

  1. Det skal sidde på punkter hvor hudmodstanden er lav, omkring håndleddet er der 6 punkter på størrelse med et knappenålshoved og det samme gælder omkring anklen.
  2. Det virker kun på blodet, da det reelt er det eneste i kroppen som indeholder metal.
  3. Hvis man er i nærheden af noget der er mere magnetisk (f.eks. mobiltelefon eller PC), bliver virkningen meget begrænset, eller forsvinder helt.

Hologrammer går igennem nogle specielle nervesensorer op til vores motoriske cortex, og “fintuner” hele det motoriske system i vores lillehjerne som er ansvarlig for hele vores muskel system. Det gør den med mere end 200m/sek. De er ikke begrænset af andre påvirkninger.

Magneter og hologrammer har derfor intet at gøre med hinanden, heller ikke de virkninger man opnår.

Hvor tit skal jeg anvende produktet?
Virkningen er kumulativ, hvilket betyder; at jo mere du bruger produktet, jo bedre virkning får du. Hvis du har søvnbesvær, er det nødvendig at have det på, når du sover, hvis der skal være effekt.

Hvor længe vil produkterne holde deres ladning?
Jo bedre kvalitet – jo længere tid vil produktet holde. Produkterne er af høj kvalitet og vil derfor ofte indeholde en stærkere negativ ladning, der først begynder og aflade efter 6 måneder. Det betyder ikke, armbåndet mister deres virkning efter 6 mdr, men den negative ionisering, der er i armbåndet, begynder derfra stille og rolig at miste sin effekt. Skala frekvenserne er på det tidspunkt stadig aktive og aflades ikke.

Lasota Energy armbånd indeholder langt flere negative ioner end gennemsnittet for tilsvarende produkter, samt 2 effektive hologrammer. Det stærke silikonearmbånd er fyldt med så mange negative ladede ioner som muligt for at opnå maksimal effekt.

De skala frekvenser, der ligges i vores hologrammer, er igennem en lang proces, der tager mere end 24 timer, for at få ilagt den rette og rigtige mængde frekvenser.

Hvor kommer effekten fra?
Hologrammet er den væsentlige del af produktet. En lille og tynd metalfilm / plade, hvor lydfrekvenser / skala bølger er blevet indkodet til den maksimale lydstyrke.
Det at lægge skala bølger ind i hologrammer er en lang proces, der varer mere end 24 timer for hvert eneste produkt, for at opnå den rette frekvens mængde. Skala bølger er mere effektive, og på en række vigtige felter helt anderledes end standard elektromagnetiske felter – som er mindre stærke og har en tendens til at miste intensitet, når de passerer gennem faste genstande.

Hvor mange ioner har produktet?
Jo højere koncentration af negative ladede ioner jo bedre virkning. Der er ingen af vores produkter der ligger under 1000 negative ioner pr. cm3, hvilket gør produktet til et absolut unikt produkt på markedet. Specielt fordi at de negative ioner blot er en ekstra ting i vores armbånd, der også indeholder skala frekvenser.

Må jeg bruge produktet, hvis jeg er gravid?
Ja, der er ingen fare for hverken dig eller dit barn, hvis du anvender produktet under en graviditet. Faktisk har mange mindre graviditetskvalme, når de anvender Lasota Energy.

Må man bruge produktet, hvis man har en pacemaker?
Ja, selvom produktet er lavet ved hjælp af elektromagnetisme og er fyldt med negative ladede ioner, påvirker det ikke pacemakeren eller andet indopereret elektronisk udstyr.

Personer med gigt og ledsmerter kender til ionerne
De fleste personer med gigt og ledsmerter kender til påvirkningen af ioner. På kolde og regnfulde dage og ved optræk til uvejr fyldes luften med et overskud af positive ioner. Mange personer med arthritis, kroniske reumatiske smerter i fingre, ryg og knæ, klager over smerter i leddene. Personer med astma lider af vejrtrækningsbesvær og hvæser og gisper.
Efter uvejret fyldes luften med et overskud af negative ioner, og personerne føler sig straks bedre tilpas.

Skal det sidde på en bestemt hånd?
Det er helt ligegyldigt om du sætter det på højre eller venstre hånd, eller hvilket ankelled du anvender. Ved ankel- og håndleddene er hudmodstanden meget lav og derfor kan frekvenserne samt ionerne bedst penetrerer her.

Hvad er forskellen på E-line og L-line?
Armbåndenes effekt er den samme. Det er kun et spørgsmål om design. På E-Line står der Lasota Energy på armbåndet, det gør der ikke på L-Line.

Kan jeg købe armbåndene på E-bay, Amazon og lignende sider?
Ja, det kan du desværre godt. Vi er blevet gjort opmærksom på at der florerer Lasota Energy armbånd til salg på disse sider. Det er ikke noget vi kender noget til, og vi har ikke forhandleraftaler med nogen om salg på nettet. Så vi fraråder disse produkter, da det må være kopivarer der er tale om.

Hvor stramt/løst må armbåndet være?
Vi råder folk til at have et armbånd der ikke sidder alt for løst men heller ikke for stramt.
– Ca. 1 cm frirum så det kan bevæge sig lidt.
– Det må ikke sidde helt stramt, da kroppen så ikke kan komme af med varmen.

Det er fordi vi har 6 punkter omkring håndled og ankler hvor hudens modstand er mindre, (0,08 mA) og derved trænger hologrammets effekt nemmere igennem der. Der er også andre steder på kroppen hvor vi har lav hudmodstand men hologrammet skal helst sidde så langt væk som muligt fra balancecenteret (håndled og ankel).

Kan man få allergiske reaktioner af armbånd?
Nej, Lasota Energy armbåndene er 100% allergitestet. Det indeholder ingen nikkel eller andre sundhedsskadelige stoffer som din hud ikke kan tåle.

Det eneste du skal være opmærksom på er at armbåndet ikke må sidde helt stramt, især hvis du dyrker sport eller sveder meget.
Kroppen skal kunne komme af med varmen.

Vil det hjælpe med mere end et armbånd?
Nej den negative ion ladning afgives pr. sekund pr. cm2. Det er lidt teknisk at forklare da det har noget at gøre med massefylden og hvordan ionerne er ladet ind i båndet. Men du kan sammenligne det med en lommelygte. Lommelygten skal bruge f.eks. fire styk 1,5 volt batterier, men det betyder ikke at batterierne afgiver 6 volt, men blot at de kan holde en lang spænding på 1,5 volt. Det samme gælder båndet; tager du to bånd på får du ikke 3000 negative ioner i sekundet pr. cm2 men blot 1500 ioner som tager længere tid om at aflade. Folk der virkelig har mange kompensatoriske problemer vil i reglen aflade armbåndet hurtigere end en som ikke har mange problemer, og for nogle få, vil det derved give god mening at have to armbånd på, for længere holdbarhed.

Hvor tæt skal armbåndet sidde?
Armbåndene skal sidde max 3 cm fra et at de 6 punkter man har rundt om håndledet, eller anklen.

Vi råder folk til at have et armbånd der ikke sidder alt for løst men heller ikke for stramt.
– Ca. 1 cm frirum så det kan bevæge sig lidt.
– Det må ikke sidde helt stramt, da kroppen så ikke kan komme af med varmen.

Det er fordi vi har 6 punkter omkring håndled og ankler hvor hudens modstand er mindre, (0,08 mA) og derved trænger de negative ioner nemmere igennem der. Der er også andre steder på kroppen hvor vi har lav hudmodstand, men hologrammet skal helst sidde så langt væk som muligt fra balancecenteret (håndled og ankel).

Garanti

Vi stiller en virknings garanti for vores produkter. Og hvad indebære dette så?
 
Golf garanti

Lasota Energy giver nu fuld garanti på, at brugeren af vores produkt går ned i handicap på golfbanen, eller får man pengene retur.

Det eneste krav er, at brugeren har benyttet vores produkt i mindst 5 runder på en sæson.
Transportsyge garanti

Lasota Energy Stiller en garanti mod transport syge på alle vores produkter. Det vil sige at vis du, din mand, kone, børn eller hund har problemer med, køresyge, søsyge eller flysyge og vores produkt ikke har en virkning, inden for 14 dage, så giver vi pengene tilbage.

Hvad har et Lasota Energy armbånd at gøre med diabetes?
Umiddelbart intet overhovedet, det vil ikke kunne ændre på hverken diabetes1 elle diabetes2.

Men hvorfor oplever mange så en forbedring, og dem der tager insulin vil nogle gange opleve de skal regulere der insulinniveau, som ellers kører meget strengt efter nogle særlige protokoller. Her skal man længere tilbage i processerne, da insulin er et såkaldt peptidhormon, og dette styres / aktiveres fra mange andre steder hvor forskellige hormoner bl.a. TSH (thyroidea-stimulerende hormon), ACTH (adrenokortikotropt hormon), NYP (neuropeptid Yreceptor), Alfa-MSH (alfa-melanocyt- stimulerende hormon) og andre er inddraget.

Og de negative ioner i armbåndet forsøger på at regulere hele kroppens hormonelle system til homøostase (ligevægt). Det betyder, at er der for meget vil det sænkes, og for lidt vil processerne øges, og netop derfor der aldrig kan være en bivirkning ved anvendelse af armbåndet.

Alle kroppens processer er betinget af et stabilt og velfungerende hormonsystem, og det kan et Lasota Energy armbånd muligvis være med til at stabilisere. Dette kan være forklaringen på, hvorfor man ser en ændring i blodsukkeret ved personer som har fået konstateret diabetes, men også er bærer af et Lasota Energy.
Selve diabetesen hvad enten det er den ene eller anden type, skal du behandles af din læge med, det kan armbåndet ikke ændre på.

Hvad er diabetes
Diabetes kaldes også for sukkersyge, og inddeles i diabetes1 og diabetes2. Diabetes2 var det man tidligere kaldte gammelmandssukkersyge, eller noget som overvægtige mennesker fik. Men intet kan være mere forkert. Diabetes2 kan ramme alle, både børn og voksne, både tynde og tykke.

Der er knap 350.000 mennesker i Danmark med diabetes2, og man regner med, at der derudover er næsten 75.000 mennesker som har diabetes2 uden at vide det.

Det er sikkert fordi, symptomerne på diabetes2 kan være forskellige fra person til person. Nogle bliver meget trætte, andre bliver meget tørstige, nogle får nervesmerter mens andre hyppigt skal på toilettet, eller har svært ved at få sår til at hele op. Hvorfor det ikke længere er ældre og overvægtige mennesker som kun får diabetes, mener man er på grund af mange faktorer.

Her spiller genetik, livstil, miljø en stor rolle. Selv om langt den største del af dem, der har diabetes2 har en BMI på over 30, så kan man også få sygdommen fordi man er stresset, opholder sig i dårligt miljø, eller ikke dyrker motion.

Der er en direkte sammenhæng mellem inaktivitet og diabetes. Andre faktorer der gør om man disponerer for diabetes2, kan være psykiske sygdomme eller hvis man igennem lang tid er blevet behandlet for en eller anden tilstand med binyrebarkhormoner; og så selvfølgelig øger man væsentlig sin sandsynlighed, hvis man samtidig med er ryger.

Hvis man har mistanke om man har diabetes2, vil lægen oftest måle langtidsblodsukkeret (HbA1c), om hvorvidt det ligger for højt (>48 mmol svarende til 6,5%), og lægen måler det flere gange for at være sikker på, det drejer sig om diabetes2. Og det kan man endda aldrig være helt sikker på alligevel, da visse tilstande kan forstyrre denne blodprøve, f.eks. jern eller B12 mangel, visse bløder- og nyresygdomme eller alkoholisme.

Diabetes er når kulhydrater fra vores mad omdannes til sukker (glukose), og ikke optages i vores celler og derfor bliver ude i blodet. For at glukose kan komme ind i vores celler, skal bugspytkirtlen producere insulin, og denne insulin binder sig til cellernes overflade. Kun hvis celleoverfladen er forbundet med insulin kan glukose komme igennem cellernes vægge.

Hvis man har diabetes1 fungerer de Langerhanske øer i bugspytkirtlen ikke, og derfor producerer man ikke insulin.

Hvis folk med diabetes1 ikke får tilført insulin, vil de dø. Personer med diabetes 2 producerer insulin, men enten virker det ikke som det skal i denne celle optagelsesproces, eller også optages der ikke så meget af glukosen fra blodet til cellerne.

Man ved f.eks. at man skal bruge mere insulin til fedt eller muskelvæv, så derfor har man brug for at producere mere end man muligvis er i stand til. Det kalder man for insulinresistens, fordi man ikke har nok; og er også en af grundene til at lægen vil anbefale vægttab, hvis man konstaterer diabetes2.

Har Lasota Energy nogen effekt imod tremor?
Der findes tre forskellige typer Tremor, og uanset hvilken type det er, at det er mere end irriterende.
Ingen kender den faktisk årsag til Tremor.

Noget tyder på det er en neurologisk funktionslidelse, imellem samspil forskellige. Centre i hjernen, specielt imellem hjernestammen, mellemhjernen og lille hjernen.

Vi pointerer vi altid, at Lasota Energy armbånd ikke kan behandle lidelser, men vi må bare sige at utrolig mange personer med forskellige typer af Tremor lidelser har haft meget stor gavn af armbåndet.

Da man ikke ved hvorfor det kommer, og man heller ikke ved hvad der skal til for at standse eller behandle det, kan vi heller ikke sige hvad det eksakt er som gør at rystelserne enten aftager i væsentlig grad eller hele stopper når man anvender et Lasota Energy armbånd.

Det er selvfølgelig ikke alle de hjælpere på, men rigtig mange har enten god effekt eller nogen effekt ved anvendelsen af armbåndet. Det er svært at sige præcis hvor mange, men mit umiddelbare skøn er at det ligger imellem 50-55% som vil have en effekt, og af dem der vil have en effekt, vil det cirka være 25 % hvor det er enten aftager meget eller helt forsvinder.

Det er ligegyldigt, hvilken model man anvender.

Har Lasota Energy nogen effekt imod krystaller i øret?
Hvis det er så kaldtørestenen det er drejer sig om, så det er noget fysisk som påvirker balancecenteret i høj grad. Det er ganske forfærdeligt at have.
Man skal enten til en behandler, det kan være en Osteopat, En ørelæge Eller måske en læge som kan lave en speciel manøvre der kan få stenene ud, hvilket vil hjælpe umiddelbart. Armbåndet er som beskrevet ikke noget der hverken kan eller skal erstatte terapi eller medicin.

Har Lasota energy nogen effekt på piskesmæld?
Armbåndet kan ikke fjerne skader, men måske afhjælpe mange af de kompensatoriske problemer der følger med, når man har fået en skade.

Hvis man ønske at booste selve immunforsvaret, skal man primært have fokus på de negative ioner, men det er korrekt at FIR også har nogle egenskaber som muligvis kan forstærke cellemembranerne, og derved vil give et stærkere immunforsvar.

Det J-line er det dyrere men også et fornuftigere køb, da det har flere funktioner og har en meget længere holdbarhed. Dog kan J.line ikke tåle vand, da låsen er en magnet og vil oxydere (ruste), hvis den gentagne gange vil blive udsat for vand, f.eks. bad eller svømmehal. Et Lasota E-line eller L-line kan holde til vand og alt det din hud kan tåle, men til gengæld er virkningen lidt mindre i forhold til det du søger.

Kan Lasota Energy hjælpe på tinnitus?
Nervesystemet styres overordnet af en lille kirtel på 3 gram som hedder hypothalamus.
Hvis denne ikke fungerer optimalt, kan den sende fejlfunktioner ud til nerverne, også vestibulocochlear nerven som styrer hørelsen.

Hypothalamus styres af hormoner, for lidt eller for meget producerede hormoner, kan altså ændre funktionerne i hypothalamus.
Hormoner kommer bl.a. fra  binyrer, lever og andre steder.
Disse ved man kan reguleres af negative ioner.

Så negative ioner, regulerer hormonsystemet, der derved får hypothalamus til at arbejde mere rigtig som vi er skabt til, og igen vil nerverne rundt omkring dermed være bedre signaleret. Det gælder alle nerver, som det var hørelse, syn, smag, lugt osv osv.

Derfor kan Lasota Energy armbånd hjælpe med at opnå en forbedret eller positiv påvirkning, da det indeholder følgende :

Negative Ioner
Hollogrammer
Germanium
FIR (Far Intrared Radiation)
Magnet

Kan Lasota Energy hjælpe på uro i benene?
Uro i benene er også det man kalder for Restless Legs syndrom (RLS). Man anslår at lige under 10% af befolkningen lider af RLS, og rammer flest mellem 30-60 år.

Det kaldes Restless Legs Syndrom (RLS) fordi man ikke kan lade være med til at bevæge sine ben, da man hele tiden føler der er noget som værker, irritere, kribler, sover eller måske en brænder. Tilstanden er som sådan ikke farlig, men den kan alligevel være ret styrende for ens liv, fordi de fleste får uro i benene om natten, når de skal sove.

Der findes forskellige variationer at hvor meget uro man har, men mange har det så meget, at de sover dårligt i løbet af natten, og derfor har svært ved at eksistere ordentlig om dagen både fysisk og psykisk, da man konstant er i søvnunderskud.

Man kan dele RLS op i to typer; den ene type kalder man for sekundær-RLS fordi det opstår som et følge af et andet problem, det kan f.eks. være vitaminmangel, sukkersyge, graviditet eller en bivirkning af fra noget andet medicin.

Mens den hyppigste Restless Legs Syndrom type, kaldes for primær-RLS, og er den type der rammer flest. Ingen ved er ingen hvorfor denne type uro i benene opstår, men seneste forskning tyder på at der er en ubalance i dopaminniveauet. Dopamin er det stof som giver beskeder mellem forskellige centre i hjernen.

Grunden til man tænker den vej, at fordi hvis man evt. giver Parkinson medicin virker det også mod RLS, og Parkinson giver også en dopamin‐dysbalance.

Et Lasota Energy armbånd er målrettet til at regulere hele det hormonelle system, som f.eks. dopamin, kortisol, aldosteron, oxytocin og mange andre. Hormoner er kemiske signalstoffer som kroppen bruger til at sende typisk fra og imellem forskellige centre i hjernen, og ud til andre steder i kroppen.
Det er også ekstrakt derfor et armbånd “kan” have så mange funktioner, da disse hormoner har enorm mange funktioner, og ligeså mange tilstande kan opstå hvis der er hormonel opstår. Det er de negative ioner i et Lasota Energy armbånd der forsøger at regulere det hormonelle system, hvilket betyder at det skal skiftes efter en tid på typisk 6-8 måneder.

Man kan mærke på båndet at det føles meget gummiagtigt og ikke længere er støvet i sin overflade, hvis det trænger til at blive skiftet. Så hvis man har primær-RLS burde båndet kunne hjælpe i større eller mindre omfang, og omvendt ikke virke hvis det er en sekundær RLS-lidelse man lider af.

Kan det være rigtigt at mine fingere snore på den hånd hvor armbåndet sidder?
Hvis man er meget ude af balance vil strømmen af negative ioner være stor og det kan opleves som en summen i fingrene eller armen, men det er ikke farligt bare tegn på at man har MEGET brug for armbåndet.

Min mor har Fibromyalgia, kan et armbånd hjælpe?
Hvilket gør at hendes hjerne konstant sender signaler i hele hendes krop om at hun har store smerter. Dette gør også at hun sover dårligt samt har en dårlig balance. Kan et armbånd hjælpe?

Svar:
Her kan et armbåndet hjælpe mod smerter og på søvnproblemer samt forbedre balancen
Se mere under produkt info her :

Lasota Armbånd mod køresyge og søvnproblemer

Hvis man er meget ude af balance vil strømmen af negative ioner være stor og det kan opleves som en summen i fingrene eller armen, men det er ikke farligt bare tegn på at man har meget brug for armbåndet.

Lasota Pet Energy

Kan de negative ioner trænge igennem tyk pels?
Ja, hundes pels har et specielt stof som hedder Collagen. Dette stof gør at de negative ioner trænger ligeså godt ind i hundes krop som hos mennesker.

Kan halsbåndet benyttes af en line?
I princippet ja, dog skal man være opmærksom på at båndet ikke kan holde til hunde med store kræfter, da det er lavet til at sprænge hvis hunden skulle sidde fast i en gren eller lign.

Hvor lang er leve tiden på et Lasota PET Energy?
Levetiden på halsbåndet er 12 måneder (ofte væsentlig mere end 12 måneder). Grunden til at levetiden er længere hos Lasota Pet, er at der kan være og der er flere negative ioner i.

Kan man bare trække halsbåndet henover hovedet på hunden uden det går i stykker?
Halsbåndet fungere ligesom et bælte, der er huller hvor man sætter krogene fast. Det er derfor at størrelserne går fra 21-38 og 38-58 cm.

Må min kat også bruge halsbåndet?
Alt der trækker vejret må anvende halsbåndet. Dvs. alle kæledyr.

Horse Power

Ville Lasota Energy hjælpe på heling og mere kraft?
Et Lasota Energy HorsePower kan som de humane bånd ikke behandle skader eller erstatte medicin.

Når det så er sagt, kan produktet optimere nervesystemet på alle dyr og mennesker, til det man kunne kalde for homøostase, som betyder kropslig ligevægt.

Dette kan have en meget stor effekt på bevægeligheden, og restitutionen, da båndet forsøger på at ændre det indre miljø, sådan at stabile forhold kan fastholdes.

Da Lasota Energy udviklede HorsePower, lavede vi vores egne interne test på over 50 heste, som viste at heste som var blevet opereret eller havde haft en skade som selv kunne hele over tid, kunne få op mod tre gange hurtigere restitution.
Så det kan være at Lasota Energy HorsePower kan hjælpe din hest, og under alle omstændigheder, vil den have en lang række andre positive egenskab.

Hvor længe kan man forvente de virker? Og kan man se når virkning stopper?
De holder op til 1 år og de bliver “fedtede” og plastikagtige når de negative ioner er opbrugt. Man oplever derfor også at effekten aftager.

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO