Guld Mix startpakke m/8 dele til hudpleje

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

 

258,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Guld Mix startpakke
- 8 dele til hudpleje

Guld Mix startpakke m/8 dele til hudpleje

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

HOLD HUDEN UNG, BLØD OG SMIDIG! Halv pris på startpakke med et mix af guldmasker til hudpleje.

Pakken indeholder 8 stks. guldmasker.

Er huden træt, slap og livløs? Så forkæl den med den fineste behandling, der får dig til at syne væsentligt yngre. Nu kan du få den perfekte startpakke til at behandle flere forskellige områder af ansigtet. Guldmaskerne driver rynker, glansløs hud og pigmentforandringer på flugt og giver dig en sund, glat hud med en skøn glød.


Startpakken indeholder:
* 2 stk. guldmasker til ansigtet
* 6 sæt nano guld-øjenmasker

Bittesmå partikler af guld, opløst i en specialudviklet gel, styrker gennemtrængning af mineraler til de dybe hudlag, hvor de stimulerer produktionen af naturligt collagen. Hudcellerne bliver herved mere fyldige, smidige og faste, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende. De frie radikaler bekæmpes og antioxidanterne i guldet og de aktive ingredienser bekæmper fremkomsten af alderdomspletter, fine linjer og rynker. 

Fakta om guldmaskerne:
Produkt til behandling af rynker og anti-ageing - Stimulerer blodcirkulationen til at reparere og forebygge beskadigede celler - Tilfører huden fugt - Bekæmper de frie radikaler - Opstrammende - Forebyggelse af fremtidige rynker og genskaber et yngre udseende - Gør huden jævn i pigmenteringen, giver huden glans og fremmer elasticiteten.

Før brug:
Rens huden godt inden brug og fastgør så masken. Masken bør de første gange være på i 15-30 minutter og så kan man så øge til 30-45 minutter.

Guldmaskerne er nemme at anvende derhjemme.

 

 

 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

1