Telefon support: 7199 8303

Back To Top

Spa Pakke til hjemmebrug

SKU: Spa Pakke til hjemmebrug

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

Spa pakke
- med fire velvære produkttyper

616,00 DKK

* Påkrævede felter

616,00 DKK

Detaljer

Spa Paken består af følgende produkter:

  1. 3 guld masker til hele ansigtet
  2. 10 guld øjne masker
  3. 10 Detox plaster til udrensning af affaldsstoffer
  4. 1 sæt fodposer som gør fødderne bløde og fjerner tør hud (One size)

 

 Guld ansigtsmaske

Guld er kendt for sine antioxidanter, forøgelse af mikrocirkulationen og kollagenstimulerende egenskaber. Med dette produkt får du en guldmaske til hjemmebrug.

Er huden træt, slap og livløs? Så forkæl den med den fineste behandling, der får dig til at syne væsentligt yngre. Golden Collagen Crystal ansigtsmasken driver rynker, glansløs hud og pigmentforandringer på flugt og giver dig en sund, glat hud med en skøn glød.


Bittesmå partikler af guld, opløst i en specialudviklet gel, styrker gennemtrængning af mineraler til de dybe hudlag, hvor de stimulerer produktionen af naturligt collagen. Hudcellerne bliver herved mere fyldige, smidige og faste, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende.

De frie radikaler bekæmpes og antioxidanterne i guldet og de aktive ingredienser bekæmper fremkomsten af alderdomspletter, fine linjer og rynker.

 

Guld øjenmaske

Øjebliklig forbedring af hudens fugtighed og lyse toner, skabe fugt, lys hud.

Collagen øjenmaske er baseret på fremstilling af L-dimensionen C-vitamin, lakrids flavonoider, havre proteiner, Skjoldager-ekstrakt, hyaluron syre. Lysner, fugter og ernære huden. Hurtigt infiltrering af næringsstoffer i huden.

Fjernelse af hudens ældning, øjeblikkelig hud lysning, fjerner kedelig farve, hurtig forbedring af hudens fugtighed, effektiv forbedring af hudens fugt og lysning. Skaber hurtige resultater.

Hvem bør bruge det:
Folk der lider af manglende søvn. Folk der er meget udsat for fjernsyn, og computer stråling om natten. Folk der har problemer med tør, ru eller rynket hud under øjnene og typisk dækker det med kosmetik.

 

  Plaster til udrensning af affaldsstoffer

Detox-fodplastre er den nyeste afgiftningsbehandling, og er meget simpel at bruge – du placerer dem under dine fødder om aftenen, hvorefter de stimulerer dine zoneterapipunkter og fjerner ophobede toxiner og tungmetaller natten igennem.

Om morgenen er de udskilte affaldsstoffer synlige på plastrene som mørke render. Det fortager sig dog gradvist og forsvinder til sidst i løbet af udrensningsforløbet.

Sådan bruger du plastrene
Fjern papiret på plastret og placer detox-pad'en i midten. Anbring derefter det selvklæbende plaster under din fod og sørg for, at det er siden med huller, der vender ind mod foden.


Fodposer som gør fødderne bløde og fjerner tør hud (vælg mellem 2 varianter)

A. Fodpose til og bekæmpe meget tør hud.

B. Fodpose til at smidiggøre og fugte huden. Kan også bruges til efterbehandling når man har brugt fod posen som beskrevet under A.

Fodpose til og bekæmpe meget tør hud. (one size). Indeholder et sæt behandlings fodposer  til 199,00 DKK

Vælg dine fodposer ovenfor.

Indhold :
Glycerin, Propylene Glycol, Latic Acid, Salicyle Acid, Hydroxyethyl Cellulose, Barbaos Aloe Extract, Bamboo Vinegar, Allantoin, Aqua.
 

Anvendelse:

1. Efter rengøring og tørring af fødder, tager du fod masken ud af forseglingen, brug evt. en saks.

 

2. Sæt fod masken på, og tryk på det yderste lag af masken for at få den til at sidde tæt.

3. Riv den røde dobbeltsidet film af på indersiden.(Du kan bære almindelige sokker så holdes masken tæt på huden, og det bliver mere behageligt.)

4. Omkring 1-1,5 timer senere, fjernes fod masken og  foden skyldes grundigt, inden du tørrer med et tørt håndklæde.

5. Efter brug, kan du med fordel bruge en fugtende fodcreme, for at holde fødderne bløde og glatte.

6. Efter 5-7 dage, vil de tørre/hårde lag (døde hudhudceller) gradvist falde af fødderne. Fødderne vil blive hvide og rynket. For at få et godt resultatet vil det være bedre, hvis du bruger varmt vand til at fugte fødderne samt bruge en vaskeklud til og "skrabe" de døde hudceller af. Herefter anbefales det og bruge en fugtigheds creme

7. Efter 1-2 uger, vil de tørre/hårde lag falde af, og efterlad fødderne baby-lignende glatte.

8. Hvis du er startet med posen til meget tør hud, så anbefales det efter ca. 30 dage at  bruger pose B  fodpose til at smidiggøre og fugte huden.

 

 

sample-banner sample-banner RING ELLER SKRIV

+(45) 7199 8303

sample-banner sample-banner HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret og reklamation

sample-banner sample-banner BETALING OG LEVERING

Kreditkort, PayPal, Bank

sample-banner sample-banner FORSENDELSE

Post Danmark/DAO